Boekpresentatie SmarTEST in het Donner theater

De boekpresentatie op 17 juni was een groot succes. De ochtendsessie was helemaal vol, met circa 130 bezoekers, waaronder veel studenten. 's middags was een tweede sessie, voor een wat kleiner gezelEgbert bij de infozuilschap.
De presentatie is georganiseerd door Donner, samen met Hogeschool Rotterdam (met Hossein Chamani als initiatiefnemer en coordinator), uitgeverij Sdu/Academic Service en Valori.

Na het welkomstwoord van Leon van Vliet (Donner) en Henk Bakker (Hogeschool Rotterdam) werd SmarTEST auteur Egbert Bouman geintroduceerd door Martin Houtman, student test engineering aan de HSR. Martin Egbert in gesprek met de zaalvertelde hoe hij, geinspireerd door een gastcollege van Egbert voor het testvak heeft gekozen. Hij heeft daar geen seconde spijt van gehad en is momenteel tester bij Unilever. "Daar blijf ik nog even, en daarna wil ik bij Valori gaan werken", aldus Martin.

Daarna volgde een Quiz "Test je test IQ" (winnaars: Martin Houtman!, en Niels van der Rest van HSR en Gert-Jan Bartelds van Bell-ID) gevolgd door de SmarTEST presentatie van Egbert en daarna een interactieve case.

Hieronder treft u een foto impressie aan. De studenten van de hogeschool zorgen dat er een videoverslag komt op YouTube. We zijn benieuwd!


Rechts Hossein Chamani


Valori bedankt iedereen die aan deze geweldige sessie heeft bijgedragen! Vooral Hossein Chamani (rechts op de foto) van de Hogeschool Rotterdam, die de drijvende kracht is geweest. 

 

Fotoalbum

 
Aankondiging
Valori support: Paula, Christine, Fedoua
De logistiek
Anne van Brussel (HSR), Leon van Vliet (Donner), Henk Bakker (HSR) en Egbert Bouman (Valori)
Boekentafel
Briefing met fotograaf Karijn Kakebeeke
De zaal loopt al aardig vol
Martin Houtman introduceert Egbert
De Quiz
Egbert schudt de zaal wakker
Publiek
Toelichting case
1-12  13-20  
 

Uitnodiging

De poster heeft het goed gedaan:

De poster

 

Over Selexyz Donner

Boekhandel Donner in Rotterdam is een begrip.

Donner

Donner is één van de grootste en best gesorteerde boekhandels in Nederland (6000m2 en 6 verdiepingen). Gevestigd in een monumentaal gebouw in het hart van Rotterdam. Donner verkoopt boeken sinds 1912 en heeft thans een collectie van 250.000 boektitels in huis.

Donner biedt ook een theater (waar de SmarTEST presentatie was), verkoopexposities van beeldende kunst, spellen, een antiquariaat, bladmuziek (van der Heijde), moderne muziek (IT-Records). U kunt er auteurs en beeldend kunstenaars ontmoeten uit binnen- en buitenland.

Voor eten en drinken kunt u terecht in het Donner Cafe (Bagels & Beans).