Egbert Bouman

Egbert Bouman is practice manager en thought leader testen bij Valori. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met kwaliteit en testen van informatiesystemen.

Egbert is gecertificeerd risico-auditor (ISACA CRISC) en geaccrediteerd CAT trainer (Certified Agile Tester).

Zijn missie is het combineren van de snelheid en productiviteit van agile en Scrum met gedegen risicobeheersing.

Als testmanager, adviseur, docent en publicist heeft hij zijn sporen verdiend. Hij spreekt regelmatig voor nationale en internationale fora, zoals Eurostar, TestNet, Test Automation Day, de Dutch Testing Conference, Bridging The Gap en branche beurzen zoals Zorg & ICT. Neem contact op met Egbert voor een presentatie op uw eigen kennissessie, thema avond of inspiratiedag.

Egbert is getrouwd en vader van vier kinderen.

 

Het reviewteam

Heel veel Valori collega’s hebben meegedacht, input geleverd en gereviewd. Met name Esther Martijn, Guido Dulos, Andy Meijer, Bob van Zeist, Martin Schouten, Dennis de Jong, Michel Kraaij, Michiel Daems, Martin Kooij, Mariëlle Kempkes, Ralph Steijvers, Peter Betting, Ron Stoorvogel, Giedi Krechting, Diana van ’t Hof, Gert Nieuwkerk, Michel Koning en Tissaine Marshall en de grote ‘final review’ groep. En Christine Muilenburg die de laatste puntjes op de i zette.

Vooral degenen die hun kritische noten afwisselden met complimenten en aanmoedigingen ben ik erg erkentelijk. Hun commentaar heb ik met plezier verwerkt. Het bewijst dat een tester of reviewer ook goed nieuws moet brengen.

 

De SmarTEST gebruikers

Co-auteurs van SmarTEST zijn al die klanten van Valori waar de confrontatie met ‘de echte wereld' plaatsvindt. Hier onder ziet u de logo's van de organisaties waar SmarTEST in enigerlei vorm wordt gebruikt.


Een aparte vermelding verdient Hossein Chamani van de Hogeschool Rotterdam voor zijn enthousiaste en waardevolle feedback vanaf het moment van verschijnen van de eerste druk.