Meeting of Minds Zorgverzekeraars

Datum: 02-08-2012

De MoM voor Zorgverzekeraars op 26 september belooft interessant te worden. Valori is de partij voor testen en kwaliteit in de zorgverzekeringenmarkt. Een geselecteerde groep klanten wordt uitgenodigd voor de volgende Valori Meeting of Minds.

Complexe administraties

Zorgverzekeraars voeren een complexe administratie, met omvangrijke IT-systemen die onderdeel zijn van complexe ketens.

Veranderende wetgeving en de noodzaak om in de huidige competitieve markt onderscheidend te blijven, zorgen voor een continue stroom van wijzigingen.

Snelheid en kosteneffectiviteit

Snelheid en kosteneffectiviteit zijn daarbij anno 2012 geen luxe meer, maar een kwestie van ‘to be or not to be'. Om grip op dit dynamische proces te houden, heeft u een slimme testaanpak en een soepele aansluiting van de projecten met de beheerorganisatie nodig.

Ketentestfaciliteiten en consistente testdata

Bovendien moet u kunnen beschikken over optimale ketentestfaciliteiten en consistente testdata over de gehele keten. En dat is nogal een uitdaging, zowel qua (beheer van) de testketen alsook voor de testdata.
Want in een geïsoleerde testomgeving is het meestal onmogelijk om alle externe interfaces en databases na te bouwen. Het opzetten en onderhouden van een consistente set testdata is zo mogelijk nog lastiger. Vooral ook omdat de set productiedata te groot is voor flexibel testen en om privacyredenen niet zondermeer kan worden ingezet.

20 jaar Valori ervaring in deze markt

Net als u is Valori hier dagelijks mee bezig. Met ruim twintig jaar ervaring en in samenwerking met verschillende partners in dit vakgebied, beschikken we inmiddels over een flinke dosis kennis en kunde.

Lage Vuursche

En omdat we geloven in de kracht van synergie, delen we onze ervaringen in de volgende ‘Meeting of Minds' op dinsdag 26 september a.s. op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Na een inspirerende presentatie van onze delen we elkaars inzichten. In een setting die inspireert, ook culinair!

Bron: Valori

 

Nieuws

Meeting of Minds Zorgverzekeraars De MoM voor Zorgverzekeraars op 26 september belooft interessant t... Lees Meer
Meeting of Minds Zorgverzekeraars