Valori overbrugt!

Datum: 05-03-2014

Woensdag 9 april spreken Egbert Bouman en Derk-Jan de Grood op de parallelconferentie Bridging the Gap / Dutch Testing Conference.

"Delivering Business Value" is de rode draad in een kwalitatief sterk congresprogramma met presentaties, praktijkcases, een informeel netwerkplein en 1:1 sessies met experts. Valori is aanwezig met een stand en verzorgt twee interessante presentaties waar we u van harte voor uitnodigen:

Egbert Bouman op Bridging the Gap: Verdubbel de business waarde van testen.

Projectleiders en stakeholders kunnen veel meer voordeel en stuurinformatie uit het testproces halen: Waar mag je testers op aanspreken? Wat moeten ze naar jou rapporteren en hoe? En wat hebben ze van jou nodig?

Derk-Jan de Grood in de Testing track: Testautomatisering.

Samen met Ard Kramer presenteert Derk-Jan een case over testautomatisering. Aan de hand van een metafoor laten zij zien hoe vraag en aanbod bij elkaar kunnen komen.

En ook zeer de moeite waard: dit jaar wordt de keynote verzorgd door James Whittaker, Technology Executive van Microsoft. Hoor van hem hoe Microsoft naar de IT toekomst kijkt.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden via www.dutchtestingconference.nl of www.bridgingthegapconference.nl. Deelname aan Bridging the Gap is gratis. Als u zich met de kortingcode XJHEO1VN van Valori aanmeldt ontvangt u EUR 50,- korting op de toegang tot Dutch Testing Conference.

 

Bron: Valori / Heliview

 

Nieuws

Valori overbrugt! Woensdag 9 april spreken Egbert Bouman en Derk-Jan de Grood op de ... Lees Meer
Valori overbrugt!