Derk-Jan de Grood wint Test Excellence Award

Datum: 01-12-2014

De European Testing Excellence Award is de meest prestigieuze onderscheiding die kan worden toegekend aan een Europese tester. Op woensdag 26 november 2014 werd deze award uitgereikt aan Valori's Derk-Jan de Grood.

Valori is trots op deze bijzondere collega en op de grote bijdrage die hij levert aan de Valori SmarTEST praktijk, aan de klanten van Valori en aan de testgemeenschap. Ons motto is “Innovation starts with testing” en samen met 140 collega professionals in (agile) testen, beheer en business analyse maakt Derk-Jan dat meer dan waar!

Egbert Bouman reikt Testing Excellence Award uit aan Derk-Jan de Grood

De uitreiking was voor een bijna duizendkoppig publiek tijdens het EuroSTAR conference awards dinner in het Dublin Kroke Park Hurling & Gaelic football Stadium.

Derk-Jan werd in het zonnetje gezet door conference chairman Paul Gerrard en door collega en initiatiefnemer van de voordracht, Egbert Bouman.

Egbert: "Derk-Jan heeft enorm veel waardering in de nationale en internationale testgemeenschap. Dat wist ik al, maar dat zesentwintig ‘thought leaders' zo enthousiast zouden reageren op mijn verzoek om support overtrof zelfs mijn verwachtingen. De beoordelingscommissie vertelde me dat ze nog nooit zo'n overtuigende voordracht hadden gezien."

Derk-Jan betekent veel voor de ontwikkeling van het testvak. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan en is een zeer actief spreker op congressen en fanatieke blogger. Zijn energieke, vaak vernieuwende en tegelijk persoonlijke benadering heeft hem veel goodwill gebracht, ook in de harde praktijk van complexe IT-projecten.

Klik hier voor een videoverslagje van de uitreiking.

Bron: Valori, EuroSTAR

 

Nieuws

Derk-Jan de Grood wint Test Excellence Award De European Testing Excellence Award is de meest prestigieuze onde... Lees Meer
Derk-Jan de Grood wint Test Excellence Award