Valori in Tel Aviv

Datum: 02-11-2015

Egbert Bouman was 'opening key note speaker' op de SIGiST conferentie, 9-12 november a.s. in Tel Aviv. Hij presenteerde ‘’.

Voorafgaand aan de eigenlijke conferentie verzorgde Egbert een tweedaags seminar ‘Agile, Scrum game and Independent testing’. Tijdens de conferentie doet hij ook een ‘Workshop Toolselectie’ en is hij panellid in de conferentie discussie.

Egbert: “Business waarde, agile en tooling zijn dé thema’s in IT-land anno nu. Geweldig dat ik op deze conferentie zoveel ruimte krijg om de verbinding te maken! Met de veranderende maar nog steeds cruciale rol van testen als rode draad. Dat past helemaal in de SmarTEST filosofie en de dagelijkse adviespraktijk van Valori. Bovendien is Israël een wereldspeler in Software Development, dus ik zal er ongetwijfeld ook veel inspiratie opdoen. En Israël is in veel opzichten een interessant land, dus ik heb er een paar dagen Jeruzalem bij aangeplakt. Ook daar kijk ik naar uit.” 

. Meer informatie en het programma zijn te vinden op de SIGiST conferentie website. Uiteraard bieden we onze agile games, tool workshops en seminars en trainingen ook aan in Nederland en in het Nederlands. Bel Valori of kijk eens op www.valori.nl

We wensen Egbert en de SIGiST deelnemers veel inspiratie en smart & happy testing!

Bron: Valori / SIGiST

 

Nieuws

Valori in Tel Aviv Egbert Bouman was 'opening key note ... Lees Meer
Valori in Tel Aviv