SmarTRACK 2.0 is uitgerold

Deze versie continueert het succes en de user experience van SmarTRACK 1.0 en biedt waardevolle nieuwe functies. We hebben het geheel nog eenvoudiger en krachtiger gemaakt. Wie SmarTRACK al kent kan probleemloos verder werken. Uiteraard zijn de inregeling en de data van bestaande databases volledig behouden.

En hier vindt u de handleidingen en de SmarTRACK brochure

Het SmarTRACK beheerteam wenst u veel succes!

 

Een volwassen bugtracker

SmarTRACK is een 'as a service' dienst voor bevindingenbeheer ofwel 'bug tracking' waarmee u snel en probleemloos kunt starten. On-line en met beveiliging van uw vertrouwelijke data. De dienst is gebaseerd op een door Valori geoptimaliseerde versie van het Open Source softwarepakket Mantis. Het kent alle functies die andere (dure) pakketten ook bieden. En meer.

Om u een indruk te geven:
• eenvoudige aanmeldschermen, ook voor incidentele gebruikers
• krachtige user-interface voor ervaren gebruikers
• vrij te kiezen taal (door iedere individuele gebruiker, default is Nederlands)
• vrij configureerbare workflow, rollen en autorisaties
• instelbare e-mail notificaties, door beheerder maar ook door gebruikers zelf
• uitgebreide filter- en selectiemogelijkheden
• vrij definieerbare gebruikersvelden en keuzelijsten
• bijlagen en screenshots toevoegen
• enzovoort...

SmarTRACK biedt meer dan standaard Mantis, zoals een beveiligde SSL verbinding, verbeterde gebruikersschermen en grafische rapportages.

Gebruikershandleiding SmarTRACKComplete dienst, inclusief beheer en ondersteuning
SmarTRACK is een complete dienst, inclusief hosting, back-up en technisch beheer door een gerenommeerde provider. En vooral: inclusief ondersteuning door Valori, al 25 jaar dé betrouwbare en onafhankelijke testspecialist op de Nederlandse markt. Ons SmarTRACK beheerteam staat altijd voor u klaar.

Vandaag starten is geen probleem
Een tool aanschaffen is één ding. Installeren, configureren en inrichten is een tweede. De praktijk wijst uit dat veel organisaties hier moeite mee hebben. Met SmarTRACK heeft u dat probleem niet:

• geen installatie: SmarTRACK draait al, op een dedicated server
• geen eisen aan de clients: elke PC met browser en internettoegang volstaat
• geen gedoe met aansluiting op uw mailserver: SmarTRACK is inclusief mailserver
• geen oeverloos inrichtingstraject: u kunt vandaag nog starten met een in de praktijk bewezen default inrichting, workflow en autorisaties

En toch: geen beperkingen. Elke vorm van maatwerk blijft mogelijk. Valori adviseert en helpt u daarbij.

Veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd
Bevindingendatabases bevatten waardevolle bedrijfsdata. Met SmarTRACK is uw data 100% veilig:
• hosting bij TransIP, een gerenommeerde en grote Europese ISP
• u krijgt een database exclusief voor uw organisatie of project
• beveiligde SSL verbinding met Symantec/Verisign certificaat
• dagelijkse back-up (schema: laatste 7 dagen, 4 weken, 12 maanden) of op uw verzoekSmarTRACK Beheerdershandleiding

SmarTRACK is behoudens onderhoud 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, vanaf elke plaats op de wereld met internettoegang. Een niet te onderschatten voordeel wanneer u werkt met externe en internationale partners. Extra zekerheid biedt het Open Source concept. U kunt zonder problemen zelf Mantis downloaden en uw data daarnaar overzetten. Want SmarTRACK biedt wel additionele functionaliteit, maar de databasestructuur is ongewijzigd. De weg terug naar standaard Mantis blijft dus te allen tijde open en u maakt zich niet afhankelijk van een leverancier.

Flexibel
U kunt starten met de standaard inregeling die door Valori is ontwikkeld en in de praktijk getoetst. De ervaring is dat die in 9 van de 10 gevallen prima voldoet. U krijgt vervolgens het volledige beheer en kunt alles aanpassen aan uw wensen. Weet u nog niet precies wat voor u de ideale inregeling is? Valori heeft een workshop ontwikkeld waarin we samen met uw team in een halve dag het ideale bevindingenproces ontwerpen. Vervolgens zetten we dat voor u in SmarTRACK. Ook verder maatwerk is geen probleem. Onze ervaren Valori consultants staan graag tot uw beschikking.

Kosten
SmarTRACK is completer en goedkoper dan de dure bevindingentools van de bekende leveranciers. Onder bepaalde voorwaarden is SmarTRACK gratis voor Valori relaties. Want wij weten hoe belangrijk goed bevindingenbeheer is voor uw projecten. En uw succes is ons succes!

 

Tevreden gebruikers

Tevreden gebruikers van SmarTRACK zijn onder andere:

Achmea, Tweede Kamer der Staten Generaal, Transavia, E.ON, GDF-Suez, Provincie Utrecht, Universiteit Utrecht, Martinair, Fortis, TNT post, CCS, Zorginstituut Nederland (voorheen CVZ), Eurocross, UVIT, Menzis, Randstad IT, Waterschap Delfland Schieland, Rijkswaterstaat, Van Oord, Yarden, diverse gemeentes en Valori.

 

Rapportagetool

SmarTRACK biedt uitvoerige (grafische) rapportages. Voor wie dit helemaal in eigen hand wil hebben is er deze Rapportagetool SmarTRACK 2.0.

SmarTRACK rapportagetool

Hij is geconfigureerd voor SmarTRACK en Mantis CSV-exports, maar is eenvoudig geschikt te maken voor exports uit andere tools. Klik op de afbeelding om de tool te downloaden.

 

Brochure

Klik op de afbeelding voor de PDF brochure

SmarTRACK