Testen Plus!

Grip op IT-projecten: Met slim testen alleen kom je er niet. Het begint met een goede business analyse met SMART requirements. Erna moet het goed geteste resultaat adequaat in beheer worden genomen.

Testen PLUS requirements en Beheer

We zien dat testen één van de sleutelactiviteiten is waarmee een opdrachtgever grip houdt op zijn IT-projecten en systemen. Om in alle opzichten ‘in control' te komen en te blijven is meer nodig dan testen alleen... Lees verder

 

Management Gurus

Testen is naast een vak ook een discipline van het goed organiseren van je werk. Daarbij kunnen we veel leren van die toppers die daar met autoriteit over kunnen spreken: de gurus op het gebied van general management.

Egbert Bouman presenteerde hierover op EUROSTAR Lees verder

 

IT als monster

IT groeit ons soms boven het hoofd. Simpelweg testen is een middel om inzicht te krijgen en zal ons helpen om het beest te temmen.

De informatiemaatschappij bevindt zich in een kritieke fase. De problemen met IT-systemen en IT-projecten lijken ons soms boven het hoofd te groeien. Een serieuze zaak, want burger, overheid en bedrijfsleven zijn volledig afhankelijk geworden van informatietechnologie. Incidenten zoals de 730.000 verloren aangiftes bij de belastingdienst volgen elkaar steeds sneller op... Lees verder

 

Testen: even wat breder

Testen staat niet op zichzelf en is onderdeel van de échte wereld. Soms zou je dat vergeten als je in alle technieken, methodes duikt. Dat is ook niet erg, want van vaklieden verwacht je juist passie en interesse in hun vakgebied. Soms kijken we echter even over de muur en weten we weer waarom we het doen en in welke context. Dat onderscheidt de nerd van de vakman.  Mèèr weten dus over: